Drodzy Państwo.

Nasza firma proponuje wiele rodzajów lodu. Cały ten asortyment łączy jedno – dbałość o środowisko naturalne.
Do wytworzenia lodu zużyto bardzo mało energii w stosunku do innych dostępnych urządzeń na rynku.
Wykorzystanie wody przez nasze jednostki produkcyjne – również utrzymane jest na najniższym możliwym poziomie.

Kolejną ważną rzeczą na jaką chcemy zwrócić uwagę jest czystość uzyskiwanego lodu. Nie mówimy tu o naturalnych
walorach takich jak: transparentność, bezwonność, połysk.
Są to aspekty spełnione przez naszą firmę już 60 lat temu – a z czym inne firmy nadal mają problem.
Chodzi nam nową jakość = czystość. Zapobieganie powstawaniu mikroorganizmów w urządzeniach, a tym samym
utrzymanie lodu w nieskazitelnym stanie. Nasze maszyny oprócz wewnętrznych systemów separujących większe elementy
z wody, posiadają również anybakteryjny system pracujący przez 24h.
To on zapobiegnie stanom zapalnym gardeł naszych konsumentów powstałym w wyniku skażonego bakteriami lodu czy wody.

Full Cube

Pełna kostka sześcienna. Profesjonalna i wytwarzana w najbardziej energooszczędny sposób. Najczęściej wybierana tam gdzie niezbędna jest najwyższa jakość i najwyższa oszczędność.
– HOTELE
– RESTAURACJE BANKIETOWE
– KLUBY MUZYCZNE

Half Cube

Pół kostki. Uzyskiwana w energooszczędny sposób – najczęściej wykorzystywana do schładzania napojów gazowanych w miejscach szybkiej obsługi. Perfekcyjny lód do blenderowania z racji mniejszej masy.
– RESTAURACJE SAMOOBSŁUGOWE
– MAŁE BISTRA
– KAWIARNIE

Gourmet Ice

Popularny lód uzyskiwany w technologii SPRAY.
Piękna transparentna bryła – chętnie wybierana do zakupu przez gastronomów ze względu na lukratywność cen urządzeń.

Pearl

Exclusive Ice Bar – W chwili obecnej największy hit barów na świecie. Lód łączący w sobie właściwości klasycznego lodu ( perfekcyjne chłodzenie) + kształt PERŁY + wielkość cząstki idealnie komponujaca się z koktajlami wymagającymi lodu kruszonego.
TO NOWA ERA JAKOŚCI KOKTAJLI BAROWYCH.

Flake Ice

Lód będący świetnym towarzyszem koktajli podawanych w upalne dni. Błyskawicznie schładza napój, jednocześnie nie poddając się zbyt szybkiej przemianie w inny stan skupienia.